dimarts, 4 d’agost del 2009

Llàgrimes Anticipades

Aquest es el macabre títol de l’escrit que estic a punt de fer.. i es que al veure la notícia de que el nou pavelló poliesportiu ja es propietat de l’ajuntament, no deixa de ser una bona notícia.. però no em sembla tant bona pel fet de que el dia 12 d’agost ja començaran els entrenaments..

Efectivament, la pregunta es... i on està el problema? perquè aquests títol? doncs anem a la reflexió...

S’ha construït un fabulós pavelló municipal pagat de les arques dels ciutadans, que pot semblar millor o pitjor.. però el que realment fa por.. o més que por, pànic !!! es el tema dels accessos.. COM ACCEDIR AL PAVELLÓ...

Aquest està situat a una finca sense cap mena d’accés, exceptuant la entrada directe des de la carretera.. aleshores la meva pregunta es.. si no es amb un vehicle.. com s’hi arriba?? i no sols això.. doncs anar-hi amb vehicle, crec que es el menys rellevant, el veritable problema el veig amb la gent que ha d’anar-hi a peu. Tots els nois i noies que han d’accedir-hi a peu, bicicleta, patinet o qualsevol altre medi de transport al seu limitat abast..

Amb un bon accés, protegit del trànsit, vigilat, il·luminat.. no em preocuparia el més mínim.. però temo que amb el temps haguem de lamentar-ho profundament quan algun jove de la vila o no tant jove, tingui un malaurat accident per culpa d’una mala gestió i no fer els accessos com deu mana.. el que pot suposar un trasbals per la vila i òbviament per qui s’hi senti afectat..

D’aquí bé el títol de "Llàgrimes Anticipades" a veure si la gent del consistori sen adona i fa que aquestes llàgrimes no passin d’un simple escrit que tant de bo no s’hagués fet mai.. Prego, espero i desitjo no haver de lamentar mai cap accident o cap desgràcia per culpa d’aquesta "errada política", però en tot cas.. aquí us ho deixo per escrit.. i òbviament, també amb còpia a tothom del consistori que tinc al Facebook, per tal que ho tinguin present i mai puguin dir que no els varen avisar......

El Fantasmet

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola fantasmet, tota la raó. I jo faig una altra pregunta: per quan, un transport públic per anar a la piscina municipal?

Galzeran

Anònim ha dit...

Hola Fantasmet,

Realment tens raó a dia d'avui i la imatge que il·lustra la teva preocupació justifica la mateixa.

Com veuràs ja s'ha començat a esplanar la part del davant i aquest mes d'agost-principi de setembre es farà un camí de sorra de vianants-bicicletes paral·lel al mur que hi ha a la carretera per poder tenir un accés segur a peu/bicicleta.

L'accés en cotxe des d'Arenys de Munt s'haurà de fer amb un canvi de sentit a l'ajup.

Per tant està previst que en un termini relativament breu l'accés sigui força més seguir.(a l'administració pels tràmits mai és tant breu com tots voldríem, és una realitat que no ha de servir d'excusa però sí que cal explicar-ho).

Gràcies pel correu donat que aquestes aportacions ens poden fer adonar d'algunes coses.

Bon dia i bona setmana fantasmet.

Alfons Molons

Ramon Pujol ha dit...

Tens raó fantasmet, jo sempre he dit el mateix, però com sempre s'ha acabat el pavelló i el mes calent es a l'aigüera, se que ho volen fer però hi han entrebancs i de moment, els nanos per on aniran al pavelló?.

Fantasmet de Ca L'Espàrreg ha dit...

M´alegra saber que el consistori ho te en compte, però seria millor que no es fes cap mena d´activitat al nou pavelló fins que no estiguessin els accessos fets..

Es el meu parer..

Fantasmet