dimecres, 9 de setembre del 2009

THE CONSULTA'S GREATEST HITS


I es amb tot l’enrenou que tenim muntat, potser que ens ho prenguem amb un xic de filosofia, enteniment i bon humor, doncs la cosa no es per menys. Així que he decidit fer-vos els corresponents escrits i comentaris d’avui en to musical. I que vol dir??? doncs això que buscarem una cançó per representar cadascuna de les noticies, persones i entitats que anomeni. Serà costos, però segur que original.

I per començar buscarem al bagul dels records i tenim el grup EUROPE amb el seu THE FINAL COUNTDOWN i mai mes ben dit "la fi de la compte enrere", calen comentaris?? ja arribem, ja hi som, ja tenim la consulta aquí i tenim tota una bona colla de parers, fulletons, pancartes penjades pel poble, sense tenir en compte la premsa i televisió, vaja, vaja, finalment serà veritat el que diuen que semblem els irreductibles d'Asterix i Obelix.

Avui ha sortit a la premsa que finalment la jutgessa prohibeix a l’ajuntament tenir vinculació amb la consulta, així que em sap greu pel nostre batlle (l'home més famós últimament de la península), però li han girat la truita i això podria ser ben bé els nostres amics de PIMPINELA amb el seu VETE YA NO TE QUIERO, res més significatiu per la jutgessa i l’alcalde.

També han permès a la gent de la Falange Espanyola de la coJONS manifestar-se legalment el dia 13 així que ja tenim la festa servida, sols espero que siguin lleugerament raonables i legals, si no ja cal que ens calcem i com es obvi i donat la seva naturalitat estan perfectament representat pel seu fabulós "A POR ELLOS" que canten quan la seva selecció juga a futbol o fins hi tot el "QUE VIVA ESPANYA" del Escobar. Sense comentaris....

Però pel dia 13 tenim molts més cantants, anem a veure’ls

Per un costat tenim els mossos, una colla de funcionaris armats i amb placa que ens posaran a tots ferms i vetllaran pel benestar de tothom, els hi podríem posar el "HIT" de l’estiu de no se quin any però era aquest QUE LA DETENGAN del Civera.. jajajaja

També tenim diferents representants de la classe política i local

Per un costat el representant de l’estat Espanyol (ex militant de les coJONS). Li podríem posar la cançó del "NO ME LLAMES ILUSO" (famosa per un anunci de la ONCE), doncs a pesar de tot, la seva il·lusió d’anul·lar la consulta no serà possible, llàstima, em sap greu per ell (o no).

També tenim el defensor del consistori, ex conseller de medi ambient, li podríem dedicar la cançó de "GLADIATOR", doncs tot i que ha sortit a defensar la "justícia" ha mort en intentar-ho.

I altres personatges (no els poso tots, doncs n’hi ha un munt), però si alguns

Sr. Jimenez (MAPA - CUP) (sr. Ximenis pels amics, però voldria veure-ho al DNI), donada la seva creuada contra l’estat i que sembla ser que ha unificat (amb penes i esforços) diferents classes polítiques podríem posar-li la cançó de "TARTACAN Y LOS TRES MOSQUEPERROS" (un per tots i tots per un), jejeje (Tartacan = CUP / A2000 = Atos / ERC = Pontos / CIU = Dogos)

Sr. Rabasseda (ERC), donat el seu caire independentista i que ha fet crida de tota la cúpula d'Erc (tot i ser d'un poble petit i ell no ser massa gros), ha mogut força gent amb la seva particular "creuada". Que us semblaria si li cantéssim la cançó de "EL JOAN PETIT QUAN BALLA", doncs ha ballat i força al so de la consulta.

I el Sr. Ramon Pujol que crec que ha estat la persona que mes "tinta" ha fet servir (ni que sigui electrònica), doncs ha escrit milers i milers de pàgines sobre la consulta i creats grups d’usuaris, es mereix sense cap mena de dubte la cançó de Joaquin Sabina "APRENDIZ DE ESCRITOR"....

Evidentment hi ha més gent, però no acabaríem mai, així que en dedico dues mes:

La primera al MAPA doncs se la mereix, i no pot ser cap altre que l’himne de Catalunya "ELS SEGADORS"

I finalment a tots els Arenyencs que farem possible que això tiri endavant d’una manera pacífica i democràtica ens mereixem la següent cançó:

"JUNTS DE NOU PER PRIMER COP" dels SAU

I es que hem d’estar tots junts i units per tal que tot surti bé, sigui una jornada festiva i un dia per recordar a la nostra vila.



Sols comentar-vos que això està escrit en to irònic i sense ànim d’ofendre a ningú.


I dit tot això aquí tindríem el que seria el

"THE CONSULTA'S GREATEST HITS"

The final countdown
Vete ya no te quiero
A por ellos
Que viva Espanya
Gladiator
Los tres Mosqueperros
En Joan Petit quan balla
Aprendiz de escritor
Els Segadors
Junts de Nou Per Primer Cop

Així que si algú vol muntar-se un CD musical d’última actualitat sols heu de "tirar" de la mula i ja està.. feina servida. Per cert, si algú ho fa, que faci una copia pel fantasmet.

El Fantasmet.