dilluns, 4 de gener del 2010

Carta a SS.MM. els reis mags d’orient

Carta a SS.MM. els reis mags d’orient

Benvolguts reis, us escric en nom propi i també en nom de la vila d'Arenys de Munt, doncs amb la vostre generositat, que tant us caracteritza, n’estic segur que fareu possible el següents encàrrecs.

Us demano per aquest 2010 les següents "cosetes", son senzilles i a l’hora necessàries

- Us demano que Arregleu la Riera

Feu que desapareguin els sotracs, que s’acabin les voreres (tot això ho podreu comprovar insitu demà passat), feu també que els arbres estiguin sans i que la gent gaudeixi del passeig.

- Us demano mes higiene !!

I no es que dubti de que aneu nets, ni molt menys, però el que si necessita un rentat de cara es el nostre poble, últimament esta brut, feixuc, deixat i caldria fer-li una "rentadeta de cara", arreglar carrers (panagall, riera i penya, pavelló, etc...), així mateix posar-hi papereres per tal que la gent del poble, que em consta son nets i polits, no es vegin amb la mes que sovint necessitat d’haver de llençar els papers a llocs indesitjables per manca de poder-los llençar on toca.

- Us demano també Salut.. !!!

I tot i que es un tòpic, em refereixo a salut econòmica a les arques municipals, que hi envieu un bon metge (auditor) per tal que hi posi remei i extirpi tot allò dolent del cos municipal (cèl·lules malignes i cancerígenes que no son poques). Tant mateix que hi doneu vitamines i un nou caire de cara aquest any, que de ben segur així serà. !!!

- Us demano que el nostre alcalde pugui sortir el.legit com a diputat per Reagrupament

Doncs de ser així, el tindríem content, i tenint l’alcalde content de ben segur que la resta del poble també ho estarà... i molt !!! Malauradament, el fet de que el Sr. Mora surti com a diputat, implicaria que hauria de deixar el consistori municipal per tal d’anar a treballar a Barcelona, serà una gran pèrdua per la nostre vila, però de ben segur, sabrem fer-ho sense ell. Ja ens ha deixat traçades les directrius a seguir !!! Carles et trobarem a faltar !!!

- I per acabar us demano feina

Que la gent de la vila tingui feina, que els que han de treballar facin feina i que deixin de fer-nos "feina" des de el consistori. Que tothom pugui estar bé i que les coses tornin al seu camí..

Com podeu veure, majestats, son coses senzilles, necessàries i imprescindibles. Sols us demano que si no podeu fer-ho tot pel dia sis, no perdeu les esperances i procureu que es pugi arreglar durant l’any.


Gràcies per la vostra atenció, us prometo portar-me bé.


El Fantasmet

2 comentaris:

Titània ha dit...

T'has deixat els accessos al pebelló...que inveitablement sempre seran perillosíssims (venint del poble, girar a l'esquerra, ostres...).

Fantasmet de Ca L'Espàrreg ha dit...

Certament, però ja ho tinc inclòs en l´arrenjament dels carrers... jejeje, però es cert, es molt necessari i ja ho he comentat molts cops.

Gracies pel vostre comentari