dimarts, 15 de desembre del 2009

Noves cares a la política catalana !!!


Si, si, definitivament ja tenim el nostre futur ex-batlle com una cara més de la política catalana. I es que finalment ha reconegut que si que es posicionarà en una força política nova (tot i que reconeix que es sent molt a gust a reagrupament), així doncs, ja veurem que fa, si anirà al nou partit polític o bé es quedarà a reagrupament (que de fet, també es nou).

Sigui com sigui, la historieta del 13S li ha sortit més que rentable, doncs finalment es posicionarà en política nacional, no hi ha dubte que ha estat un bon trampolí la consulta popular.

Però a mi el que realment em fa patir, no es que estigui en política, si no que surti. Perquè??? us preguntaré, doncs molt senzill, imagineu-vos una persona que amb el seu equip de treball ha estat incapaç de mantenir un poble en mínimes condicions, que l’ha endeutat de mala manera, que ha fet infraestructures fregant o fins hi tot al marge de les normatives, ha deixat el poble fet un nyap, i parlem d'Arenys de Munt, imagineu-vos el que pot arribar a fer a nivell de Catalunya. Deu ens agafi confessats.

I es realment la política catalana està fotuda de veritat, fixeu-vos, tal i com està tot plegat si tu vols entrar a una empresa a gestionar-la (el que seria un directiu), les proves no son fàcils si es que no has d’adreçar-te a un Head Hunter que prèviament ja fa la corresponent criva. Això vol dir que es busca gent competent per fer les coses en canvi, que passa amb la política? doncs que qualsevol que en un moment donat estigui ben posicionat (ni que sigui per accident) pot optar a ser membre electe del parlament i sense cap mena de currículum ni antecedents que donin veracitat a la seva futura gestió (una cosa molt diferent son els colors que defensa). Així doncs, com es que una persona que es incapaç de gestionar un poble de 7000h. vol intentar gestionar un país? la veritat, m´en faig creus !!! Clar que veient el que hi ha a la classe política catalana, tampoc es que pugem dir que desentona, senzillament està en la línia que estan tots, mentre a finals de mes els hi caiguin calerons calents, la resta s’anirà fent !!!

Parlen i comenten sobre la independència, jo soc el primer que la vull, però no a qualsevol preu. Ha d’haver-hi un projecte clar, estable, treballat i sobre tot aprovat per la gent de Catalunya, si no això no es que tingui un mal final si no que senzillament ja tindrà un mal principi i així es quedarà i sembla ser que anem per aquest camí, es més fàcil reclamar la independència que treballar per aconseguir-la i el que s’ha de fer es això, treballar-la, sense descans amb uns objectius clars, amb viabilitat i futur.

Les consultes han estat un "exit" per alguns i una xapuça per d’altres, jo realment desconec el que ha fallat, però si volem tirar el país endavant s’han de fer varies coses entre elles procurar que tots anem a una, no criticar-nos i procurar que les forces polítiques vagin juntes en aquest tema, que totes reclamin el vot per la independència, aleshores i sols aleshores ho aconseguirem, de mentre, tot això quedarà com res, com a molt un ressò que no passarà de ser una mera notícia.

Així doncs, un consell a la gent que llegeixi aquest bloc (fixeu-vos a la dreta que us hi podeu apuntar), procurem entre tots treballar per aconseguir un poble com deu mana i després ja mirarem com fer-ho a Catalunya, però primer arreglem el que tenim entre mans al dia, a dia que feina hi ha.

Visca Arenys i visca Catalunya

El fantasmet