dilluns, 12 d’abril del 2010

Pel Remei l'ajuntament no te remei !!!

Hola a tothom, després de passar un cap de setmana d’esglai i alegries, ara toca parlar de tot el que ha passat i com ha anat el poble en aquests últims dies...

De manera recent parlarem del ple municipal del passat dijous on es va increpar, malbaratar, ofendre i fins hi tot crec que menysprear a la persona que gestiona (consellera) la GUSAM. I es que per part del consistori volen donar excuses i explicacions de coses inexplicables doncs volen fer-nos creu que la GUSAM (empresa municipal gestionada per capital semiprivat) dona beneficis i es la setena meravella del món, res mes lluny de la realitat.

Varen posar entre les cordes al responsable acusant-lo i demanant-li explicacions que van mes enllà de la política municipal, com increpant-lo per coses que no venen a tò, potser no estaria de més que també demanessin explicacions particulars al senyor alcalde, que de ben segur també pot donar-ne unes quantes, com per exemple els últims rumors que corren de que sembla ser que s´ha comprat una finca (pis-casa-torre) a Arenys de Mar i per la qual cosa em pregunto:

- Tornarà als seus orígens?
- Donarà la tant esperada llibertat als seus actuals convilatans?
- Podrem anar tranquil•lament per la riera sense estar pendents d’amagar-nos darrera un plataner per tal de evitar-lo?
- Voldrà dir que deixarà la política municipal? (deu ens planyi si entra a la política nacional, farà més mal, però per sort, serem més a repartir-nos les xapuces)

En fi, que sigui el que hagi de ser, però ràpid, que patim el menys possible !!!

A part d’aquest petit incís, anem a parlar de les festes del remei:

Hi ha hagut força actes i alguns de més participatius que d’altres.

Ens trobem amb la nit jove a la Sala municipal, que dir de la Salseta i companyia? son grups arxi-coneguts i tothom sap que son una aposta segura per tal de fer gresca i passar-ho d’allò més bé i així va ser, força gresca, molt bon ambient i la gent gaudint d’allò més. !!!

L’endemà ens trobem amb una xocolatada i màgia per grans i petits. Molt bé per tot plegat, tret que l’espectacle va començar força tard doncs estava previst de començar a les 11 i a 1/4 de 12 tot just arribava la brigada a posar les cadires, vergonyós !!! tret d’això i del més que deficien sò de l’espectacle, la veritat es que va estar bé i els petits s’ho van passar d’allò més bé !!!

Ball a la tarda (tenia els llençols bruts i no vaig poder-hi anar....)

I a la nit, al "nou camp d'arenys de munt" i es que no deixa de ser curiós com la gent s’arreplega i gaudeix veient el barça (i això que ho feien per TV3 i tothom podia veure-ho des de casa), però es que l’ambient, la festassa que hi ha quan ens ajuntem tots a la sala, no te color !!! com molt bé he dit es l’estadi del nou camp en versió arenyenca... jejejeje. Que dir de l’ambient?? immillorable (bé, el dia d'Standford Bridge, va ser inigualable i la final també), però molt i molt bé, clar que això tampoc cal posar-ho com a mèrit de les festes del remei (tot i que la verge sembla ser que també es culer) doncs aquest ambient i festa la trobem en qualsevol barça-madrid o bé partit de la Champions Leage !!! Tot i així i sense ser exclusivament necessari, va ser una bona idea muntar la pantalla.

Anem a diumenge, 25 anys de la colla gegantera del poble, deu n’hi do, felicitats a tots els que ho fan possible !!! i val a dir que varen congregar una GEGANTADA brutal, hi havia un munt de gegants, caps grossos i altres éssers imaginaris, va ser una rua molt maca i mooooooolt llarga, fins hi tot massa, doncs els més petits ja no podien amb la seva ànima, i si hi sumem la soleiada que hi queia, doncs no està malament, però una cercavila com poques... FELICITATS ALS GEGANTERS I A TOTHOM QUE HO HA FET POSSIBLE !!!!!

I a la tarda, la ja típica jornada de cant coral. (ho sento, tenia els llençols plens de pols de la cercavila i no vaig poder-hi assistir).

Així doncs en resum diríem que les festes del remei han estat a la alçada de la expectativa pel que pertoca a una festa d’aquesta índole, el que no te remei es l’ajuntament, bufff quina feinada ens portaran !!!!

Vist el que he vist, m’atreviria a dir que per les festes del remei el consistori no te remei !!!!

Apa, fins la propera

el fantasmet