dimarts, 20 d’abril del 2010

Remodelació del govern d´Arenys de Munt

A cas algú dubtava de que això passaria ??? el que em sorprèn es que hagi trigat tant en passar des de el tema de la consulta, el posicionament del PSC i la "auditoria" que aquests van demanar a l’ajuntament.

La confiança entre el PSC i l’ajuntament (AM2000-CiU) ja fa temps que està trencada, en el moment que el soci de govern ja va demanar una auditoria ja es donava més que palès que això no duraria, que el PSC havia perdut la confiança amb els seus socis de govern i que aquests no havien sabut "fer callar" o bé "negociar" amb el PSC.

Aquesta reacció d’un dels partits del govern no deixa de demostrar un cop mes que poc a poc la gent s’adona de que les coses no s’estan fent bé, que cada cop mes la gent està cansada d’una gestió nefasta de les arques públiques i de la gestió municipal (sols cal que reviseu l’últim ple amb el tema de la GUSAM i que ja us vaig comentar).

Tot i així, per desgràcia dels vilatans ens trobem que AM2000+CiU tenen la suficient força com per mantenir-se al govern municipal i no poder forçar un canvi de consistori i es que això d’estar al govern agrada i provoca que la gent s’hi aferri com un nen petit a un caramel (bé, amb el sou de l’alcalde i el primer tinent jo també m´hi aferraria nit i dia) així doncs sembla ser que haurem d’esperar a les properes eleccions per tal que la vila doni un tomb al seny i triï uns nous governants mes preparats i mes capaços de gestionar el poble.

Amb tot això vull aprofitar per recordar-vos que aquest cap de setmana (diada de sant Jordi) es un cap de setmana on podrem gaudir de el concurs d’arrossos de l’eixample, així que us crido a tots que hi aneu, cuineu i gaudiu d’una jornada que segur serà ludico-festiva i mooooolt gastronòmica.

Us adjunto la noticia pública de l’ajuntament per si voleu veure el comunicat oficial:

http://www.arenysdemunt.cat/document.php?id=3389


El fantasmet