dimecres, 29 de juny del 2011

El temps ho dirà !!!

No es que el fantasmet hagi quedat mut o bé sense paraules, es que senzillament està esperant a veure com queda tot plegat, però sembla ser que això es un estira i arronsa pitjor que el Cesc amb el Barça que ja fa mes d´un any que dura.

El fet inamovible i indiscutible es que el veritable guanyador de les passades eleccions ha estat sense cap mena de dubte la CUP i que això li dona certa força encoratjadora i es lògic. Vist això, la CUP s´ha posat mans a la obra amb un pacte que segons es comenta i sembla ser estava ja més que “enllestit” abans fins hi tot de que finalitzes la jornada electoral. Ara però sembla que en nom del bé comú, la dignitat i el consens volen que ERC també entri a formar part del govern tot fent-li una proposta (un cop ja fet el “cartipàs” amb CiU).

Això pot interpretar-se de moltíssimes maneres:

1.- La CUP juntament amb CiU te por del que hi ha a l´ajuntament i vol el recolzament de la majoria del electorat per no ser tant criticat i no “pifiar-la” com podria passar.

2.- Hem de quedar bé davant la gent que sempre volem el bo i millor per tothom.

3.- Sabeu que, i si fem entrar els de ERC i que es mengin ells els “marrons” més foscos?

4.- Realment el programa de ERC val la pena, volem que entrin.

...

...

...

Bé i així podríem fer una gran i dilatada llista amb mils de motius pels quals la CUP i CiU vol a ERC. El cert es que no acabo d´entendre com ha estat tant “impossible” que aquests entressin a govern de bones a primeres i ara tenen tant d’interès en tancar un pacte, no se jo no ho veig massa clar. Jo no dono l´esquena a un partit per després donar-li la mà. Tot plegat es força confós.

Per una altre part, també hi ha la postura d´ERC, dirà que si al preu que sigui per tal d´estar a govern? Estaran quatre anys mes menjant la pols de la oposició?

I el més greu de tot, després del “desprestigi” que ha fet ERC durant la legislatura passada en la que hi havia CiU, i després d’intentar pactar amb ells (sort que CiU va dir que no, doncs amb això haurien perdut qualsevol credibilitat, si els en quedava alguna) ara estarien disposats a treballar de la maneta amb la mateixa gent que durant quatre anys els hi ha negat?

Tot plegat força liat.

Com ja vaig comentar en el seu dia, vaig reiterar i fins hi tot vaig enviar un correu personal als dos caps de les llistes guanyadores (srs. Jimenez i Rabasseda), el més normal es que s´haguessin ajuntat els dos partís d´esquerra per tal de fer un ajuntament unitari, nou, renovat amb noves perspectives i amb ganes de treballar en conjunt pel poble i per la independència de Catalunya. Però malauradament el que semblava més lògic no sempre es possible i ara ens trobem un partit d´esquerres (CUP) i un de dretes (CiU) manant junts quan fins fa quatre dies estaven encarats, no sols això si no que semblen d´una hegemonia perfecte i pletòrica. Ja veurem com acaba tot plegat. Però el que si es cert, que l´oli i l´aigua no es poden homogeneïtzar.

Entri o no ERC al Govern o sigui com sigui que acabi tot plegat, penseu una coseta:

Si en un cistell hi ha una poma podrida, per molt sanes que estiguin les altres, S´ACABARAN PODRINT !!!!

Esperem però que el consistori sigui suficientment intel·ligent per poder-la separar.

Ara esperem com acaben els pactes per deixar enllestit el “cartipàs” de l´ajuntament, que ens depararà el futur? Que dirà ERC? Es baixaran els pantalons els del Govern? ERC dirà que si a qualsevol preu? Estem davant d´un nou Tri-Partit a Arenys de Munt????

El temps ho dirà !!!

El Fantasmet