dijous, 28 de maig del 2009

Ahir dia de "Champions"

Quin ambient.. quina festa.. quin.. quin.. la veritat es que es indescriptible el bany de sensacions que vaig tenir ahir a la plaça de l´església.. .. Vull donar un fort aplaudiment a tota la gent de la vila.. units.. un sol crit.. BARÇA.. i també vull felicitar molt efusivament a tothom de la penya barça per la organització de la pantalla gegant !!!

Aquestes petites coses son les que fan d'Arenys de Munt un poble amb identitat pròpia que pugui ser l´enveja de qualsevol que ho vegi desde fora..

A més es d´agraïr que ningú del consistori li passes pel caparró dir "quatre paraules" pel micro.. .. s´hauria espatllat la festa..

Ahir era un dia de festa.. joia.. planer en la mentalitat de la gent, no va existir la crisis, ni els problemes.. tampoc preocupacions.. ni incògnites.. tretes obviament de les pròpies del partit...

Es respirava felicitat.. positivitat.. optimisme.. alegria...

I aquest aire que es respirava.. m´agradaria poder-lo posar en un "potet" i escampar-lo per l´ajuntament.. a veure si amb una miqueta de tots aquests elements.. aconseguim que es treballi pel poble a l´unison.. !!!


Vsca catalunya, visca el Barça i visca Arenys de Munt...


Fantasmet