dimarts, 26 de maig del 2009

Arrossada a l´Eixample

Dies enrrera....


Estava per l´eixample tot participant en el concurs d´arròssos que va organitzar la Breda de l´Eixample (per cert.. val a dir que ja fa un parell d´anys que hi participo.. i ho considero una molt gran idea).. i tot parlant amb convilatans/tanes.. ens va irrompre en plena conversa el Sr. Batlle.... educat, servicial com sempre.. va preguntar-nos.. com anava tot.. si seria bò l´arròs.. etc...

Com sabeu es una persona altament sociable.. però potser es va equivocar al accedir al lloc de Batlle.. doncs va comentar-nos.. (per sorpresa meva).. que últimament havia estat molt atrafegat en anar a visitar a l´hospital diferents "avis" del poble que estaven malalts..

Realment es d´admirar que algu vetlli per la gent gran.. però no crec que això sigui la tasca d´un polític municipal.. no almenys a aquests extrems..


Al meu parer hauria de vetllar més per les coses realment importants pel poble.. no es la seva feina visitar malalts.. mes que res.. perquè tampoc cobre per fer això.. (i no es que cobri poc...) si no que el que ha de fer es gestionar, solucionar i enriquir els serveis del poble...

Crec que el nostre poble te greus problemes que s´han de solucionar.. i que sembla ser el consistori no hi fa massa cas.. anem a veure alguns exemples.. (sols alguns..jajajaja)


Tenim una riera feta un nyap.. (sense comptar el dia que plou.. sense comentaris..)

Les obres del carrer Panagall.. no han acabat.. però això no es greu.. si no.. que han obert 3 cops el carrer per passar tubs.. no poden fer-ho de cop?

Hi ha carrers.. (St. Antoni - Les Flors - Nou - Vell) que si intenteu passar-hi amb cotxet.. es una veritable aventura.. entre els pals elèctrics.. voreres estretes o inexistents, etc...

Papereres.. on son? n´hi han? com son?

I sense tenir en compte el tema de Tributs municipals (IBI).. però això es mereix un altre apunt...

Bé.. dit això.. seguim a la arrossada...

A part del Sr. Batlle, també varen circular altres "autoritats" municipals, es a dir, altres regidors (fins hi tot de la oposició)...

Tots molt correctes a excepció d'algun d'ERC.. Sabeu.. hom es d´esquerres.. no ho amago pas.. però cada cop que veig la política municipal que exerceix ERC.. em recorda més (valgui la obliqüitat del comentari) als partits de la oposió de l´estat.. si, si.. aquell que més val no anomenar .. i no pels fets.. (gràcies a déu).. si no per l´actitud que demostren vers el consistori... enlloc de lluitar pel poble fent propostes i intentant ajudar.. (crec que es el que s´hauria de fer a una política municipal..).. es passen el dia buscant raons per tal de criticar el que fa o deixa de fer el l'equip que mana..


Evidentment es la oposició i no te perquè estar d´acord amb tot.. com es obvi.. però crec que hi ha dues maneres de treballar pel poble.. ajudant i fent observacions amb tot el que es fà .. o bé intentar destruïr la política municipal en base a crítiques (molts cops infundades..com s´ha demostrat.. d'altres acertades).. i crear "mal rotllo"..

Senyors jo us proposaria pel bé del poble.. intenteu ser constructius... hi guanyarem tots....

I bé.. tret d´aquests breus comentaris.. sols dir-vos que malgrat que no varem guanyar el concurs d´arròssos.. val a dir que estava delicios.. i que el dia va acompanyar-nos....

I donat al dia que estem sols desitjar que avui el Barça ens faci "campions" d´europa..

Sort, visca el Barça i visca Arenys de Munt

I recordeu:

D'Arenys només n´hi ha un i es Arenys de Munt..

1 comentari:

Josep ha dit...

Hola fantasmet,
Això de retrobar-te actiu és una excel•lent notícia. Trobava a faltar el teus comentaris. Temps ha passat d’aquells mesos d’estiu del 2007 quan semblava que l’enderroc de casa teva era irremeiable. Ara caldrà veure que en fem, i quin projecte li escau. L’ajuntament necessitarà trobar els diners, doncs no és una tasca fàcil. Tal i com van les finances locals davant la conjugació perversa de circumstàncies alienes –crisi i manca de finançament adequat- i de menys alienes –mala gestió econòmica-.
Per la part que em toca els teus comentaris sobre la tasca que estem portant a terme ERC com a oposició els tenim en compte. De la mateixa manera que sempre són ben rebuts els comentaris i aportacions dels veïns i entitats del poble que ens fan arribar. Aquest és el nostre deure, escoltar a la gent per millorar i treballar per tirar endavant Arenys de Munt amb el marge que responsabilitat política que ens ha tocat. Per això mantenim els contactes amb entitats mitjançant trobades, continuem amb els esmorza amb esquerra, i organitzem actes de participació ciutadana.
Els nostres tres regidors, i la resta de companys i companyes de la secció local treballem de valent per defensar amb coherència el un model de poble i de gestió, convençuts que és el que cal per a Arenys de Munt. Ens exigim el màxim i mai estem satisfets. I això també val per a l’equip de govern. Tot i que defensem, sovint, projectes diferents, no renunciem a que les nostres propostes per millorar la qualitat de vida dels arenyencs siguin assumides pel govern d’Arenys de Munt.
Be no m’enrotllo més fantasmet. Tenim temps per intercanviar impressions i punts de vista. Evidentment aquí al teu blog, però també sempre a les trobades que tenim amb veïns, esmorza amb esquerra...
Estic content de trobar-te actiu. Desitjo que aquest cop sigui per quedar-te i no haver d’esperar gaire a veure plasmats els nous articles a Un Munt d’Arenys de Munt.Salut!