dijous, 28 de maig del 2009

Crisi !!!

Bé.. despres de donar-hi voltes.. no es que volgués evitar-ho.. però es que em segueix roent.. no puc esquivar el tema.. ho intento.. miro cap la finestra.. dormo.. menjo.. però quan menys m´ho espero.. torna, torna. torna.. es un mal son... de que parlem.. doncs si.. d´això mateix.. el que corrou a tothom.. el que si estiguessim a una empresa aniriem a la vaga.. en un baixell, fariem un motí.. però a nivell de poble.. sols ens queda la moció de censura.. que sembla ser no faràn.. doncs els nostres polítics municipals.. estan massa ben asseguts a les cadires sense pensar en el poble.. de que parlem.. doncs si ho heu acertat.. parlem de l'

I.B.I.

I es que estem en plena crisi.. reconeguda pels governs estals i europeus.... aquests dones ajudes a la economia, a la gent en atur.. ajudes als vehicles.. qualsevol fórmula es bona per reactivar una economia que està en caiguda lliure desde fa una bona temporada..

Baixen els tipus d´interes...

Baixen el % del IRPF

Donen plans d'estimul per empreses i industria...

i que fa l´ajuntament d´Arenys de Munt?????


ENS PUJA L´IBI GAIREBÉ UN 20% .. Impresionant.. !!!

El Sr. Alcalde diu que tenim un IBI molt baix i que cal posar-nos al dia.. hi estic d´acord.. però hi ha moltes maneres de fer-ho..

Es necessari fer-ho de cop?

Si s´ens compara amb d´altres pobles veins (arenys de mar, cades d´estrac, canet...).. diu que cal equiparar-nos.. i jo em pregunto.. estem equiparats en serveis??? tenim els mateixos serveis a Arenys de Munt que de Mar???? o es que potser hi ha alguna mancança per no dir-ne moltes !!!

No podem pagar com un equip de primera i tenir gent de tercera !!! es una vergonya.. indignant..

Jo proposaria als Sr. Polítics que davant d´aquesta enganyifa i maltractament de gènere als vilatans.. facin una moció al govern i que mani el sentit comú..

Es llògic que mentre tothom intenta ajudar les families.. el nostre propi poble.. ens ofegui????

Cal rumiar-ho i emplaço a tothom a fer el mateix..

Aixequem-nos amb la veu ben alçada.. demanant justicia i que el Sr. Mora.. s´entorni a casa seva i deixi tranquils als vilatans d´Arenys de Munt..

El Fantasmet...

Mes a...

http://unmuntdarenysdemunt.blogspot.com

1 comentari:

Josep ha dit...

Hola Fantasmet,

Sobre l'IBI vam presentar una moció per rebaixar-lo. La pujada ha estat un disbarat. En aquests moments de crisi no es pot demanar a la ciutadania que pagui els plats trencats. Malauradament la nostra proposta ens la van tombar. Sap greu perquè em vaig currar la moció buscant subterfugis legals per poder modificar una ordenança que legalment semblava inviable canviar. Però hem demostrat que és possible fer-ho.
Malauradament l'equip de govern va optar per presentar-ne una altra a corre-cuita.Una moció, que penso era molt aigualida. Aquesta l'han venut com un gran avenç, però en realitat es redueix a quatre impostos que suposa un estalvi de 40 cèntims per arenyenc, i sobre l'IBI es redueix a permetre aplaçar el deute per aquells veïns que ho desitgin -no rebaixar-lo-. En tot cas, es bó que es faciliti al contribuent pagar i poder aplaçar els impostos. En aquesta questió tan l'equip de govern com l'oposició estem d'acord. Però la questió de fons, la que preocupa de veritat a la gent -la pujada abusiva de l'IBI- queda encara pendent de resoldre.

La proposta d'ERC sobre l'IBI està a la taula de l'alcalde, que es va comprometre a parlar-ne. Encara esperem asseguts. No és la primera moció que presentem respecte als impostos, ja em vam fer una alra sobre altres impostos: impost de vehicles, taxa per recollida
d’escombraries, taxa de cementiri, taxa clavegueram i guals. I ajustar-los a l'IPC real de l'1,6%, i així reduir la pressió fiscal dels arenyencs. Els impostos esmentats, a banda de l'IBI, han pujat una mitjana molt per sobre del cost de la vida del 5,7%. L'equip de govern va votar-hi en contra. X((

Sobre l'IBI també vaig fer dos comentaris al respecte en el meu blog:

http://unrepublica.blogspot.com/2009/03/ibi-una-pujada-descandol-davant-la.html

http://unrepublica.blogspot.com/2008/11/no-lincrement-dramtic-de-libi.html

Se m'oblidava... Visca el Barça!