dilluns, 22 de juny del 2009

Circular per Arenys de Munt quan plou.. bufff.. aventura assegurada !!!

Hola a tots.. vaja tarravestall d´aigua ha caigut aquest cap de setmana.. entre divendres tarda.. i dissabte nit.. no ens podem pas queixar.. !!! (excepte de l´estat de la riera.. sense comentaris.. doncs ja cansa...)

Però el més fotut es que donat l´estat pèssim de la nostre rambla.. accedir a la resta de la població en el moment que plou o bé .. moments posteriors (fins que aquesta no està mínimament transitable) es poc menys que impossible..

Anem a veure-ho...!! us posaré uns quants exemples de rutes "impossibles" que cal fer per accedir a qualsevol lloc del poble en el cas de que la riera quedi inutilitzada..


1.- Accedir al carrer St. Antoni.. ...

La única manera possible es desde la riera.. aleshores si vols anar-hi has de baixar pel st. pau contra direcció i despres ja hi ets.. això si.. si vas cap a munt.. doncs cap a vall.. ja es una altre contra-direcció (ja portem 2 infraccions.. )

2.- Panagall...

Si vius a la part vaixa del panagall "cagada pastoret".. no hi pots accedir.. a excepció de fer un saltironet a la senya de prohibit passar.. (1 infracció)

3.- Qualsevol lloc de l´altre costat (costat maleït, abandonat, predestinat al aïllament sistemàtic en cas de pluja) si tens sort.. pots passar o bé per la carretera de torrentbò o per la zona industrial.. però si baixa gaire.. o bé et compres un cayac.. o et quedes a caseta.. jajaja !!! (sort que els fantasmes volem i no ens mullem)

A part de la riera.. ni parlar cal del rial de les monges.. panagall, etc.. son també autèntiques rieres amb vida pròpia.. la qualcosa vol dir que no es poden creuar els carrers...

Tant difícil seria fer una "passera" similar a la que hi ha al rial de sa clavella al barri mariner d´Arenys de Mar? alemys la gent.. en el cas de pluja.. podria creuar els carrers.. sense necessitat de mullar-se.. o sencillament.. no creuar.. tant costos seria??? em sorpren.. !!!

Sols espero que en breu.. i donat a les obres de canalizació.. això quedi solucionat.. clar que si mirem dissabte nit.. a Arenys de Mar.. hi havien dues rieres.. la coberta i la que va per sobre de tota la vida.. Caos.. gent xopa.. sense poder creuar la riera.. senyors.. si la l´arenys de munt.. ha de funcionar així.. potser valdria la pena replantejar-ho o omplir-la de pons.. com un passeig.. almenys no estariem incomunicats...

El fet es que amb això de la riera.. hi ha de tots els gustos i per totes les opinions.. i no seré jo qui es decanti per l´una o l´altre.. sols donaré un petit parer....

En fi.. que haurem de fer com el benvolgut repartidor de diaris del poble.. (no vull posar-hi noms).. però ell amb el seu quad va més que bé.. tant li es si la riera està o no transitable.. potser haurem de fer tots el mateix.. i fer d´Arenys de Munt un poble amic dels quads.. !!!!

Bé .. a la espera de tot això.. esperem que la G. Urbana.. no ens multi per poder anar a casa !!!!

Fantasmet