dijous, 9 d’agost del 2007

Consulta popular --> Reacció Impopular


El passat mes de setembre del 2006, l'ajuntament de la nostra vila, va fer el que ells varen anomenar "una consulta popular" per tal de que la gent pogués "dir la seva" sobre el projecte de urbanització de la Riera.

Doncs bé, resulta que una de les plataformes del nostre poble "salvem la riera", va denunciar davant el síndic de greuges el funcionament il.legal de la anomenada consulta popular.

Sembla ser amics meus que desde la casa de la vila, (organisme que entre altres coses ha de vetllar pel bon estar de la vila) fan les coses mes o menys com els hi sembla, doncs segons la resolució del síndic, la consulta va ser il.legal i no pot ser vinculant pel govern.

Així doncs jo em pregunto.. com pot un ajuntament fer una cosa "il.legal" de cara al poble i surtir-ne immune? potser es que l´ajuntament va fer la consulta per poder "exculpar-se" d´una mala gestió? tindrà alguna cosa a veure-hi la devallada de vots que ha patit el principal partit del consistori local en les últimes eleccions?


El que més em sorprèn es com el nostre batlle (Sr. Carles Mora), pot atrevir-se a dir que el Síndic "No es mulla" (informació extreta de Vilaweb).. quan sols fa uns dies, ell mateix va anomenar el "sindic de la vila". Vol dir que aquest últim tampoc es mullarà? o sols ho farà segons el que el consistori municipal vulgui?


Senyors.. això dona que rumiar.... no estarem burocratizant massa el poble i ens estem oblidant de les persones?

Donant aquests antecedents.. sols demano que l´ajuntament actui conforme la llei i faci les coses com les ha de fer.
Tant mateix, agraeïxo la feina feta a la gent de la plataforma "salvem la riera", doncs es molt noble la seva tasca i mereixen respecte i admiració per part de tothom...

Una abraçada a la plataforma, seguiu treballant pel poble...