dilluns, 13 d’agost del 2007

Nit de sardanes, nit de llamps...


Ahir diumenge, NIT DE SARDANES i es que com cada estiu, allà les vuit del vespre.. podem gaudir de l'audició de sardanes en directe a la plaça de l´esglesia d´Arenys de Munt, val ha dir també que deu n´hi do la gent que en balla.. realment fa goig...
També a nivell d´apunt, cal dir que el públic (majoritariament gent gran), no perdia detall..

Entre la gentada de la plaça, també podiem observar la gent de la plataforma "Salvem Can Globus".. tot recollint firmes (sembla ser que ja en porten més de 1000).

I com no.. just al final de les sardanes.. la actuació estelar de la Guardia Municipal, passant amb les sirenes avisant a tothom que treies el cotxe de la riera..

I es que hi ha coses d´Arenys de Munt que no canvien...
A qui no vaig veure tot ballant fou el nostre alcalde.. no se si perquè relament no li interessa gens el "folklore" o bé perquè potser tenia por de que el posessin en mig de la rotllana i li demanessin explicacions de tot plegat.. en fi.. des d'aqui animem al Sr. Batlle perquè intenti ballar sardanes, així fins hi tot.. podria signar per la plataforma de Can Gobus que també hi es.

I referent a les rierades.. Tantes plataformes, tantes "consultes impopulars".. algu ha pensat en posar un sistema de megafona a la riera? us enrecordeu de les pelicules de la segona guerra mundial, on al haver-hi un bombardeig aeri sonaven les alertes? Potser valdria la pena fer-ho per la riera.... Quedaria molt "hortera".. es cert.. Ridiculs??? segur.. pintoresc??? sense comentaris.. però tenint en compte la de coses que últimament passen a la vila.. voleu dir que es notaria gaire???

I es que a Arenys de Munt som diferents.. tant que ni tant sols podem posar-nos d'acord amb res.. si uns volen cobrir.. altres no. Si uns (el consistori) vol tirar a terra can globus (val a dir que la constructora ha obtingut el permis per un fabulós "silenci administratiu"..) altres no.. Tot plegat.. recorda també Can Gelpí.. que un cop l´ajuntament el va deixar perdre.. (com tot últimament)... despres plorem-hi!!!

Bé.. no es pot negar que polemica en tenim.. i sembla ser que per llarg...
A mes .. encara tenim temes candents que poc a poc anirem tractant...

No a la MAT (línia d'alta tensió que sembla ser passarà per casa nostra)
L'alcalde s'auto-escriu en el bateg..
I altres històries...
en veiem...
El Fantasmet