divendres, 10 d’agost del 2007

Si es pogues tirar enrrera en el temps !!


Aquesta frase segurament es la que diria el nostre estimat batlle, doncs amb el poc temps que porta com a cap del consistori local, deu n'hi do els temes candents que s'ha trobat...
.
.

Salvem can Globus
Cobriment/urbanització de la Riera
El seu salari
El càrreg de confiança NO ANUNCIAT al programa electoral així com el regidor a temps complet...
El Sindic (que sembla ser que no es mulla)
El Pim-pam-pum arenys de munt

Amics.. m´imagino a les nits no poden dormir tot pensant amb l'alumnat que ha deixat sense rebre les seves formacions i sense poder-los omplir d'intelecte (total, per 200Eur. de més.... ) i a sobre amb tants mals de cap. Probablement si que pensarà això de que si pogues tornar enrera en el temps.. ho faria...

Però refexionem-ho !!! resulta que en la campanya electoral es parlava d´un gran consens per tal de treballar per poble... Doncs bé.. sembla se que no va ser possible.
Segons els partits de la oposició (almenys ERC), va notificar que no volia entrar en el consistori ja que l´ajuntament no volia assumir dos punts del programa electoral, entre ells can globus...
Doncs ara sembla ser que l´ajuntament ha decidit (almenys fins a data d'avui), posposar l'enderrocament per tal de mirar fermament les propostes de la oposició. I jo em pregunto.. i si enlloc de ser tant autoritari senzillament obrís les portes a la oposició per fer un AUTENTIC govern de consens i així evitar-se la vergonya d'haver de tirar enrrera les seves pròpies conviccions? (i si no .. mireu la explicació a la web de l'ajuntament.. fa riure...)

També tenim un altre tema candent.. el salari del nostre alcalde...

POTSER ES CREU EL SR. MORA QUE A ARENYS DE MUNT SOM IGNORANTS????

Ell comenta tot ofès en el BATEG que el seu sou es de 2.999 Eur./mes... i que no es un 5.000 Eurista com diuen els companys del PIM-PAM-PUM... doncs bé.. anem a fer quatre número ben senzills:

Salaria aprovat pel consisitori municipal de l´alcalde a temps complet: 58.000 Eur bruts anuals

Si agafem aquest salari i el dividim per 12 mesos: 58000/12= 4833 Eur /mes

AIXÒ ES EL QUE COBRA EL NOSTRE ALCALDE...

clar que si contem que te 14 pagues (cosa que desconec..) no importa.. doncs les extres es devenguen durant l'any, per tant.. estem allà mateix.
Es de suposar que quan l´alcalde diu que cobra uns 3000, son nets.. si .. això deu ser.. però això no es el sou real.. ja que el fet de que ell tingui o no una retenció del IRPF alta o baixa, tingui fills que li desgravin.. etc... això no es te MAI EN COMPTE a l´hora d´un sou.. doncs conta el que realment et paga la empresa i es el que surt a la declaració de renda.

(Si mirem la declaració de renda de l´any vinent, veure que hi consta com a RETRIBUCIONES PERCIBIDAS 58.000 Eur.)

Així doncs.. i en veu ben alta.. demano al Sr. Alcade... que retifiqui o si mes no que aclari que es el sou net.. doncs tenint en compte els salaris que hi ha d´avui en dia... sona gairebé vergonyos que el nostre batlli cobri aquesta quantitat indecent de diners que està molt per sobre del que aconsella la administració.

Tant mateix sense comentaris del Sr. Molons i la Sra. Cantallops.. SENSE COMENTARIS...

Els vilatans d´Arenys de Munt estem invertint actualment més 125000 Eur. en sous de tres persones de l'ajuntament...
VERGONYOS..

Sols a nivell informatiu.. ni tant sols l´alcalde de mataró cobra aquest salari.. serà que es més important arenys de munt que mataró? tindrem mes avitants? mes conflictes? mes diners? mes resposabilitats?
De vegades crec que tots plegats ens estem sumergint en el mon de la follia.
Espero ben aviat poder-vos notificar que les coses sembla ser que van millor...

El fantasmet...

1 comentari:

Anònim ha dit...

i sort que el vostre alcalde és del barri mariner, que sinó com diuen "de fora vingueren i de casa us tragueren"...!!
guardeu-se'n prou dels nouvinguts de barris mariners...!!
si st martí i st roc aixequessin les seves almorratxes...

sino llegiu-vos el "Catalunya, atura’t, que estic cagada de la por! (article del directe.cat)" del blog d'en sostres: www.salvadorsostres.com/

de mar i de munt, fum fum fum...
ben cordialment, feliç canícula, he dit*