dilluns, 7 de desembre del 2009

Es diu... es comenta...

Hola a tothom, avui vull fer-vos algun que altre comentari referent a totes aquestes coses que tant ens agrada a la gent de poble "les xafarderies", i es que Arenys de Munt, com a poble relativament petit, no està exclòs d’aquesta pràctica. Es molt típic sentir comentaris de l’estil de:

- En/na s’ha separat de...

o

- Saps que la Pepita del peix s’ha enfadat amb la seva germana... (noms ficticis)

i un llarg etcètera !!!

Doncs avui vaig a fer-hi ressò i a comentar-vos diferents xafarderies que he pogut sentir aquests dies pel poble, desconeixent òbviament si son o no certes i sense tenir la més mínima intenció d’ofendre o de que ningú es senti ofès.

Com diuen els castellans "si quieres mentir, di lo que oigas decir" i així ho faré, però que en qualsevol cas quedi clar que no es res personal ni de pròpia invenció.

Som-hi doncs !!!

I comencem pel número 1 del ranking de "xafarderies" i no pot ser ningú mes que el nostre entranyable Batlle.

I es que es diu... es comenta que donada la "popularitat" de resultes del 13S sembla ser que el nostre benvolgut alcalde això de "xupar càmara" li agrada força i això li dona ales per encaminar-se en la vida política no sols d´Arenys de Munt (prego que la deixi aviat) si no que sembla ser que també vol col·locar-se més enllà, a la política catalana en sí i segons es comenta el tindrem en el tercer lloc de les files de "reagrupament" (www.reagrupament.cat). Així doncs qui sap si l’acabarem veient de conseller de la generalitat de Catalunya (deu meu, sols ens faltaria això). No vull ni imaginar-me haver-li de dir "honorable", juas, juas, juas..

Amb el número dos del ranking també tenim algú mes o menys lligat a la política, però ara municipal, i es que sembla ser que segons es diu... es comenta.. el Sr. Xavier Oller està creant un nou partit polític de cara a les eleccions del proper any. Si no vaig errat, el Sr. Oller ja va estar a les files d´ERC, després va passar a ser una dels que va posar en marxa AM2000 i ara, amb que ens sorprendrà??? El que si es cert, que si es veritat no es pot negar que l’home ho intenta... oi?? però serà cosa dels vilatans del poble decidir si volen a les files municipals una persona que ha voltat per la meitat dels partits.

I seguim amb el número tres, tenim una altre xafarderia lligada amb el consistori i la brigada municipal. Es diu i es comenta que l’ajuntament va estar a punt de comprar per 6.000 Eur un vehicle de neteja de carrers a l’ajuntament de Mataró i que sembla ser que estava força malmès. Sort (pel que diuen) de la gent de la brigada, que prescindint de l’alcalde i el Sr. Lladó, van indagar per tal de deixar al "descobert" les deficiències del vehicle i evitar que es fes la operació. Molt bé pels treballadors de l’ajuntament.

I per enllestir-ho (per avui) també es diu... es comenta... que les obres de la riera no estaran enllestides pel dia 31 de desembre com obliga l’estat pel "Plan E", i per tant que es possible que part dels costos els hagi d’assumir l’ajuntament (que va sobradíssim de diners), així doncs jo diria que es posin les piles o sinó, no tindrem ni per pipes !!!


I un últim comentari (això ja no es xafarderia, es una observació), heu vist que trista es la il·luminació del nostre poble?? us heu acostat al barri mariner d'Arenys de Mar? certament (i creieu-me si us dic que em fa molta ràbia reconèixer-ho) em fan enveja. Tenen unes guarnicions fabuloses, boniques, nadalenques, i nosaltres que tenim??? un "bones Fest" (doncs les dues últimes lletres estan foses), els arbres poc o gens il·luminats, la riera destrossada. Tenim un Nadal a Arenys de Munt que FA PENA !!!!

Les botigues es queixen (no a Arenys de Munt, si no amb general) de la crisis, i tots els ajuntaments fan mans i mànigues per tal de incentivar el consum (fins hi tot a Barcelona s’han posat llums a carrers on normalment no sen posaven) i que veiem a Arenys de Munt, doncs que no sols n’han posat menys, si no que estan fets malbé i a sobre la Riera, que es l’eix principal de la vila, esta feta un nyap.

Es trist viure en un poble on l’ajuntament no va en consonància amb els vilatans.

En fi, que gaudiu d’aquests dies previs a les festes, i parlem aviat...

El Fantasmet.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vaig aprendre molt