dimecres, 13 de maig del 2015

El joc de les cadires


Benvolguts convilatans, primer de tot demanar-vos disculpes per aquest tems d'absència, i es que la crisi també ha arribat a l´altre món i això m´ha obligat a vagar per altres castells de països molt llunyans, però finalment ja he pogut tornar a casa i que m´he trobat?

EL POBLE POTES ENLAIRE !!!! Arrrrgghhhh !!!!!

M´han canviat la riera, la placeta, la zona industrial, les faroles AAAarrrggghhh !!!

Tot i que val a dir que això no vol dir que em sembli malament ni molt menys, però clar quan hom fa temps que es fora i de cop i volta torna, queda poc menys que al·lucinat.

Per sort podré votar aquest maig i es per això que comença el JOC DE LES CADIRES !!!

Qui sortirà? qui guanyarà? qui s’aferrarà tant a les cadires que no voldrà moure's?

Hi haurà noves mocions de censura? els partits seran capaços de sobre posar l´interès comú al propi? (jo crec que no), anem a analitzar-ho:

Comencem per ordre de vots de la última legislatura

CUP

Ja hi tornem a ser, el sr. Jiménez al davant, no en va tenir prou? després de guanyar el joc de les cadires de fa quatre anys, va i la perd, MALAMENT, mal jugador.

El que em sorprèn es que després d´una moció i que hagi estat incapaç de mantenir un govern estable (recordem que va ser l´alcalde i part de la seva responsabilitat era la estabilitat de govern) encara tingui la barra de presentar-se cap de llista quan la majoria (per no dir tota) la gent que li donava suport i que varen ser regidors, li han girat l´esquena (bàsicament perquè no es presenten).

A veure, no pots guanyar unes eleccions, fer pactes i que duris menys que un caramel a la porta del St. Martí. Sr. Jiménez, hi ha alguna cosa que no funciona. Respecto la CUP, de fet m´agrada força però no amb el cap de llista que hi ha, crec que aquest ha estat un ERROR GARRAFAL que es possible (tot i que no es sap mai) que li passi factura a la CUP.

Per la resta de gent que es presenta, pot ser gent més o menys implicada amb el poble, però tot es veurà, deixem-los el benefici del dubte.

ERC

Bé, després de que finalment el Sr. Rabasseda aconseguís guanyar la partida del joc de les cadires de fa quatre anys, aquest si que sembla que això de tenir un lloc on seure, li agrada i força. Sembla ser que al igual que la CUP, tampoc aprenem.

Ens trobem amb un partit que repeteix la capçalera de la llista (tret del la número 3 que passa a la 4), uix, això sembla un càstig? (ells sabran)

Diuen que quan una cosa funciona, millor no tocar-la, però realment funciona? Recordem que fa quatre anys ERC ja es donava per guanyadora de les eleccions i va tenir un bon ensurt (bàsicament no les va guanyar) però repeteix amb la llista. No hauria estat millor fer un bon canvi d´imatge (o petit)? Segueixo pensant que com sempre les cadires tenen moooolta força gravitatòria, perquè un cop hi poses el cul, ja no pots desenganxar-te fàcilment.

CIU

Uiiiii aquí si que tenim una cara nova visible, el Sr. Campasol BENVIGUT A LA POLÍTICA MUNICIPAL (bé suposant que surti com a regidor, que no en tinc cap dubte, els votants de CIU son fidels). A veure que ens depararà el futur de CIU al poble? almenys a favor s´ha de dir que si han fet canvis i si més no han apostat per una cara nova, això sincerament crec que els pot anar a favor. Tot que últimament CIU ha estat jugant una miqueta (força) a la "puta i la ramoneta" (tot un clàssic a CIU, sol cal mirar el POLONIA). Ens podem trobar amb alguna que altre sorpresa, podria ser el Sr. Campasol el nou alcalde? no ho crec, però almenys si espero que sigui fidel al seus convenciments i que aprengui dels errors del passat de CIU i sàpiga amb qui pactar i pugui evitar eventuals mocions.

PSC

Bé, que dir del PSC? repetim, igual que la resta de formacions (tret de ciu), sembla ser que tampoc aprenem, però es que sincerament tampoc crec que hi tinguin massa forat per pujar ni fer-se mes forts, tenen un vot fidel per les sigles que representen, però sense pena ni glòria, tot un clàssic. Aquí no val la pena comentar si hi ha o no canvis. Es quedaran igual.

PP

MMmmm, faig un "copy & paste" del PSC? uixxx lleig, tot i que seria una opció, m´estalviaria d´escriure, jejeje.

Després de la sorpresa de fa quatre anys que de per primer cop aparegués un regidor del PP, a veure si la sorpresa es manté (es de suposar que si), doncs el cert es que quan més puja l´independentisme, mes puja també la dreta espanyola, així que té la seva lògica.

AM2000

OSTRES !!!! Sorpresa en MAJUSCULES, han tornat, però perquè? Segons la meva teoria (recordeu que part de la capçalera els tinc de veïns) es que senzillament S'ABORRIEN i si no a veure qui es capaç d´explicar-me la següent casuística:

Si passeu per la riera, on hi trobareu les diferents seus dels partits polítics, observareu que un xic més avall de la caixa hi ha la seu d´ERC, fins aquí TOT NORMAL.

Observeu que a la dreta de la seu hi ha una TV on hi passen vídeos promocionals (nacionals i locals), fins aquí TOT NORMAL

Observeu que hi ha un vídeo propi de ERC Arenys de Munt (per cert molt ben executat), fins aquí TOT NORMAL

però.....

NO POT SER...

NO M´HO CREC...

ES IMPOSSIBLE, IRRESPONSABLE, IRRACIONAL????

Que hi fa la Núria Vilaró al vídeo d'ERC???? però si està a la llista de AM2000 !!!

Que hi fa l´Andreu Major al vídeo d'ERC???? però si està a la llista de AM2000 !!!

Que hi fa en Alex Soler al vídeo d'ERC???? però si està a la llista de AM2000 !!!

(i no se si hi ha algú més)

Ai mare, que tant de temps fora del poblem, veig que la gent s´ha begut l´enteniment !!!


Perquè et presentes a les llistes d´un partit i en promociones un altre? Senyors, senyores això es digne d'estudi, jo crec que això sols pot passar en aquest poble.

ALGU M´HO POT EXPLICAR????? Soc incapaç d'entendre-ho ! 

això NO ES NORMAL !!!



En fi i doncs que us pensàveu? això es el joc de les cadires, un joc on tothom lluita per poder seure al tron del poder (ostres, estaré enganxat a joc de trons?) o es que de vegades la ficció i la realitat no estan tant lluny com ens pensem? Repasseu mentalment les últimes votacions, repasseu els impassos de govern. Es fàcil d'entendre oi?

Ara com no faltaria més, caldria fer una petita "quiniela" de com aniran les eleccions, doncs al meu parer, crec que no variarà massa vers fa quatre anys. Però encara hi ha dies per "tirar la quiniela" seguim observant el poble.


Bé, per avui ja en tinc prou, ENCANTAT de retrobar-me amb tots vosaltres! i no oblideu de seguir al fantasmet al Facebook o bé al blog.

Visca Catalunya i Visca Arenys de Munt (i el barça....)