dissabte, 23 de maig del 2015

Escarni a una regidora de l’ajuntament !!




Bon dia a tothom, normalment no m’agrada posar-me amb els afers de particulars i menys en coses que no em concerneixen, però donat el cas el cas em sap greu i fins hi tot em genera certa frustració i ràbia veient com la gent s’acarnissa amb una regidora.
Si esteu al facebook i heu vist els escrit i els comentaris, sabreu de sobres de que us parlo, sembla ser que hi ha cert malestar amb un club ciclista d’Arenys de Munt i l’ajuntament.
Pel que es veu, la problemàtica es un tema del pavelló, parquet, estora, sanció, prohibició, etc.. el cert es que desconec els fets i desconec el que ha passat, però el que si em sap greu es com s’ha tractat a la gent, anem a pams.
Primer tenim una “denuncia oberta” per part d’un club ciclista de la vila que deixa de volta i mitja la regidora d’esports i per tant l’ajuntament.
Per un altre costat tenim la regidora, que sembla ser no s’ha pronunciat i no ha dit res en resposta (qui calla atorga???)
després tenim un bon grapat de gent (del poble o de fora) que s’han acarnissat amb la regidora i l’ajuntament.

Aleshores veient aquestes actuacions em pregunto. Si sols ha estat una part que ha publicat els fets, la resta de la gent te el suficient coneixement per opinar i criticar? O es allò que diem que en el món digital tothom es valent? Fixeu-vos que jo no opino si té raó una part o l´altre, el que si es cert i que em sap greu son les següents postures:

1.- Que aquestes coses es facin públicament en un entorn digital i no s’arreglin com s’ha de fer i es assentant-se a una taula i parlant-ne. Possiblement el club el que pretén es fer certa “pressió” mediàtica sobre l’ajuntament i regidora per tal de sortir-se amb la seva. Crec que es un error. En el moment que fas una denúncia pública d’aquest tipus, que vols aconseguir? Que ara l´Ajuntament es posi als vostres peus? Que assumeixin la culpa? Senyors les coses no es fan així. I sense oblidar que per part del club acusen la regidora de “esmorzar” a càrrec del club, com si això fos una mena de “comissió il·legal”, pel que vaig veure el dia de la cursa, crec que estaven esmorzant tots els voluntaris a càrrec de la organització i diria que la regidora també va fer aquestes tasques, per tant aprecio certa “mal intencionalitat” en dir aquestes paraules.

2.- La Gent, veig que hi ha multitud de comentaris carregant-se l’ajuntament i la regidors, la majoria es gent que ni tant sols es del poble i que dona per fet la mala praxis de part del consistori.

3.- La Gent del poble i més concretament la gent que es presenta a llistes d’altres partits a la oposició. No voldria dir que es fet expressament, crec molt amb les casualitats, però que hagi sortit aquest enrenou just l’últim dia de la campanya electoral, fa que mal pensar, segurament el club ciclista es bàsicament el que pretenia, fer mal a l’ajuntament i per tant també a ERC. Però el que trobo DENIGRANT, LLEIG, BARRUER, BAIX I VERGONYOS es que militants de partits que estan a la oposició pengin aquesta denúncia als seus murs, que fins hi tot li diguin prepotent a la regidora (per cert, el que ho va dir, li cal un bon mirall, doncs no es veu la biga que porta penjada de l´ull).
Que pretenen? Fer entendre al poble que amb ells no hauria passat? (recordem que va ser la majora de partits que els van fer una moció !) Que ells son millors i per això ara cal tirar-nos al coll del nostre “enemic” per tal de fer-li mal i així sortir victoriosos? Noto cert odi i recança.
I jo em pregunto, si hagués estat al contrari (que fos un regidor d’un altre partit, ara a la oposició), la resta de partits haurien actuat igual? HO DUBTO (o això m´agradaria pensar). I es que MAI HEM D’OBLIDAR que al darrera d’unes sigles polítiques, d’uns partits, de les associacions, clubs, etc.. hi ha PERSONES i que aquestes s’han de respectar i ser respectuoses, perquè al cap i a la fi, quan tot hagi passat, d’aquí a un anys, creieu que la gent que s’ha carregat la regidora o senzillament ha penjat la noticia al mur n’estarà orgullosa? O potser arribarà un dia que tindrem aquella petita veu de la consciencia tot pensat “potser la vaig cagar, però ja no puc fer-hi res”.

4.- ERC i el Consistori Municipal (CIU-PSC). La Regidora òbviament no ha respost, però i els seus companys? I l’alcalde? No caldria alguna mena de declaració institucional i/o suport a la seva companya? O es que pel fet d’estar en eleccions es millor no dir res, deixar-la amb “el cul enlaire” i amagar el cap sota l’ala i a veure que passarà diumenge. Tampoc ho veig bé.

Resumint, com he repetit jo no em poso en si el club, la regidora o l´ajuntament en sí varen o no actuar bé. NO HO SE !
Però el que em dol es que una persona que està desenvolupant una tasca en el poble i que està treballant pel poble i ha estat votada pels vilatans, se la carreguin d’aquesta manera.
Si la crítica fos al consistori en general o fins hi tot a la regidoria, tothom es lliure d’opinar i fer. Jo també crec que hi ha coses que l’ajuntament no ha fet bé, però cal CARREGAR-SE a la persona? Cal insultar i menysprear a la regidora per la seva actuació? Crec que aquí es on hi ha hagut el gran error.
Estem en un poble petit, amb cert encant i la gent es coneix, per tant siguem RESPECTUOSOS.

El fantasmet

1 comentari:

Anònim ha dit...

Bon dia, Redactor d'aquest blog.

en primer lloc gràcies per la teva Opinió, totes són vàlides.

en segon lloc, m'agradaría aclarir que en el nostre escrit desde la posició del club ciclista en la que estem, no hem faltat al respecte a ningú ni t'ansols hem anomenat a la persona potser més involucrada ja que no tenim cap interès en una trifurca personal, no hi tenim res contra la persona.
En tot cas al·leguem la disconformitat amb l'actuació de l'ajuntament i en el seu cap, l'alcalde, per jutjar i sentenciar, sense escoltar-nos i ni tan sols fer cas a les al·legacions i recursos presentats sobradament dins el termini de 10 dies.

per altre banda la sanció ens sembla absolutament desmesurada i sense cap precedent, (tot això és a la carta publicada) que ens envia l'Ajuntament, no expliquem cap història ni versió d'una banda, exposem els documents i expliquem la nostre disconformitat, i perquè.
2500€ de costes i 3 anys de prohibició d'ús d'una instal·lació?? hem matat algú? hi ha mala intencionalitat en algún moment dels fets esmenats?
crec que no, i en això molts podràn estar d'acord.

per últim, la gent llegeix, evalua i en falta de resposta o aclaració de l'ajuntament, opina el que creu convenient, si algú falta al respecte en els seus comentaris, serà de reflexió personal, no per part nostre.

han deixat molt clar que no volen tenir cap diàleg fins passat eleccions, potser si que "qui calla otorga"

Arnau Rebollo, sots president del Club Ciclista MuntBikes.

gràcies de nou per el teu temps en aquestes linies.