dilluns, 23 de maig del 2011

Eleccions 2011 – El Triangle Amorós

Eleccions 2011 – El Triangle Amorós

Bé, les urnes ja han parlat i el Fantasmet no pot mostrar més esglai amb els seus resultats, finalment el poble ha parlat i ha deixat palès que prefereix un govern d’esquerres, ens trobem amb els següents resultats (per ordre de vots)

CUP (4)

ERC (4)

CiU (3)

PSC (1)

PP (1)

Donats aquests resultats i que per fer una “majoria” en calen 7, ens trobem davant d’un triangle amorós en el que un dels tres partits majoritaris es pot deixar estimar a qualsevol preu, donant carta blanca al seu possible soci de govern, parlem d’un partit que ja fa any que està a l´ajuntament i que ha deixat mes que palès que no es massa vàlid per governar.

Per altre banda tenim els dos grans que tot i ser “enemics-oposats” si es cert que tots dos miren capa la mateixa direcció i son d’esquerres, fins hi tot tenen els mateixos colors.

Però anem a parlar d´aquest possible triangle amorós i a fer les possibles combinacions a veure com quedaria el tema:

CUP – ERC

Això sumaria un total de 8 regidors, ens trobaríem davant d’un govern nou, amb moltes ganes de treballar, d´esquerres i independentista que tot i tenir un programa diferenciat l´un amb l´altre, s’ha demostrat que de cara a la gent del poble te tanta veracitat l´un com l´altre, per la qual cosa em dona per interpretar que potser caldria agafar el millor de cadascun d´ells i que junts puguin fer un “programa mancomunat” que seria, sense cap mena de dubte, el millor per Arenys de Munt. NO PODEM OBLIDAR que es gent que vol treballar per Arenys de Munt i que per tant han de deixar de banda els seus perjudicis vers els altres, s’han de centrar amb el que es millor pel poble, i sense cap mena de dubte el millor seria que treballessin plegats.

Jo els proposaria una “alcaldia” al 50% per tal d´evitar mals entesos, es a dir, dos anys el Sr. Jimenez i 2 anys el Sr. Rabasseda. Seria molt perjudicial pel poble que pel fet de que un dels dos volgués el 100% de la alcadia, això fos raó suficient per no signar un pacte entre les dues forces, això sense cap mena de dubte, demostraria que es gent que no pensa pel poble si no per ells mateixos.

Valdria la pena que s´ho parlessin bé i que deixant a part les diferencies entre els dos partits, puguin fer plegats una lectura de les urnes i que vegin que realment el poble te el cor partit i que el millor seria ajuntar-lo de nou. Els dos partits han estat a la oposició els últims quatre anys i han deixat més que palès que no els ha agradat el govern anterior. No tindria sentit que no fessin el pacte que proposo.

CUP – CiU

Segurament això donaria més màniga ample a la CUP, doncs segurament per tal de que CiU (que tot i ser indispensable, no ho es tant) pugui entrar al govern i assegurar-se la cadira (tal i com ja he remarcat varis cops) seria capaç de vendre’s a qualsevol preu, es a dir “senyors de la CUP, teniu l´alcaldia i el que vulgueu si podem seguir a l´ajuntament”. ERROR !!!! això seria la cosa més perjudicial pel poble. Ahir, després de les eleccions moltíssima gent ja donava per fet aquest pacte, espero de bon cor que s´equivoquessin i que els senyors de la CUP no siguin tant necis, doncs ens trobaríem de nou amb un partit al consistori que seria poc mes que una lacra i una CUP amb certa immaduresa política que possiblement “es fotria de morros” amb un soci de dretes que no pretén res mes que anar a la seva i seguir enganxat a la mamella de l´ajuntament (val a dir que força seca). Cal tenir en compte que les CUP, tot i tenir molta empenta i ganes de fer coses, la gent que hi ha al darrera, no es gent amb massa experiència ni tant sols a la oposició (tret del Sr. Jimenez). Així doncs els cal algú amb certa experiència ni que sigui a la oposició.

ERC-CiU

No podrien creure els meus ulls un pacte similar per les mateixes raons que amb la CUP, ERC porta anys a la oposició criticant la manera de fer del anterior consistori, no m´entraria al cap que ara s´aliessin amb la gent que ha malmès el poble d´aquesta manera. De fer-ho segurament ens trobaríem en un cas molt similar a l´anterior, per tant no cal repetir-ho.

EN RESUM

Al meu parer el millor per Arenys de Munt seria un govern d´esquerres, nou, renovat, amb empenta amb gent que tot i haver estat a la oposició durant anys, te ganes de treballar i tirar el poble endavant.

Tal i com ja he comentat en reiterats escrits i opinions, cal un canvi, cal que no torni a manar NINGÚ dels que ha manat fins ara, cal una alternativa i ara mateix el poble ha decidit.

Crec que les urnes ho han deixat força clar, volen que els mani el color groc volen CUP + ERC, així que senyors, els demano pel que més vulguin que es treguin del cap els “fums” de voler ser alcalde, que ho compartiu, que hi poseu de la vostra part i que no us oblideu que treballeu per nosaltres, treballeu per ARENYS DE MUNT que es la única cosa que realment us ha d´importar i si per fer-ho heu de renunciar al 100% de la alcaldia per quedar-vos en un 50%, segur serà de bon profit pel poble i la gent sabrà valorar-ho i agrair-ho. No fer-ho seria trair tots aquells que us han donat la confiança i el vot per tal que feu una feina ben feta.

Senyors de la CUP-ERC, poseu-vos mans a la obra, poseu-vos a treballar plegats i entre els dos busqueu els punts en comú i negocieu aquells que us poden crear certes diferències intentant-vos acostar al contrari, pensant com ell, ni l´un ni l´altre es millor, els dos son bons pel poble, per tant feu l´esforç i pacteu, treballeu, sueu i patiu pel vostre poble.

I fins aquí una petita reflexió sobre els resultats d’ahir, demà us comento la resta de resultats com per exemple:

Hi ha un nou partit de tons blavosos al poble, glups....

O

Que ha passat al PSC???? I els vilatans per arenys de munt?????

Demà en parlem...

El Fantasmet