dimecres, 11 de maig del 2011

Eleccions 2011 - Els Eslògans Electorals

Eleccións 2011 – Els Eslògans Electorals

Bé, seguim amb les eleccions del 2011, avui ens centrarem en els diferents eslògans de les campanyes i com aquests poden “encaixar” a Arenys de Munt, som-hi !!!

CUP – Junts fem Arenys de Munt

Aquest es un eslògan potent, particularitzat per Arenys de Munt (no vol dir que també existeixi el “junts fem Mataró” – “junts fem Vandellós”, etc…), però si mes no te en compte en nom del poble.

Bé a indicar una simbiosi entre l´electorat i la classe política, “com si pretenguessin tenir-nos en compte”. Un llegeix això i creu que si un cop aquesta gent mani, em faran cas del que digui, doncs “Junts” ho farem. Bé, res més lluny de la realitat, NO HI HA cap partit polític que tingui en compte la gent mes enllà dels seus propis interessos, dit d´una altre manera, si interessa perfecte, si no es mooooolt fàcil de trobar-hi excuses.

No hem d´oblidar que estem en una campanya electoral, la qual cosa vol dir que els partits i els polítics diuen allò que la gent vol sentir.

En resum, molt maco i utòpic, però alhora enganyós .

CIU – Un nou Impuls

Sense comentaris, res mes lluny de la realitat. Per donar un “nou impuls” a Arenys de Munt, justament el que cal fer es posar cares noves, maneres de fer noves i noves formes. NO PODEN dir això i repetir un candidat que ha estat a govern i que juntament amb la resta de regidors han deixat el poble tal i com el tenim a la data d´avui, fet un nyap, sense ni un cèntim a les arques, amb deutes, etc...

Si realment volen donar un bon impuls al poble, el que han de fer es començar per donar-se un nou impuls al partit.

En resum, l´eslògan pot estar bé, però no s´adapta de bon tros a la realitat arenyenca.

PSC – Per posar-hi remei

MMmmm.... remei a les destrosses que han fet els seus antecessors? Remei a la economia? Remei a que ??

En el moment que volen posar-hi remei es que sense cap mena de dubte veuen que hi ha problemes, però sembla ser que no son conscients que han estat ells juntament amb els altres partits de govern que han provocat la situació que “necessita remei” a data d´avui.

Si es cert que tenen una cosa a “favor” i es que majoritàriament son cares “noves” i que per tant no sabem de quin peu coixegen, però trobo mooolt agosarat reconèixer que hi ha problemes i que calen remeis quan han estat ells qui els han generat.

En resum, l´eslògan està bé, doncs es una “mostra d´intencions” i reconeixen que les coses no estan bé, per tant també reconeixen que no les han fetes bé, però hauria preferit algo com “seguirem fent-ho bé”, voldria dir que estaríem amb una situació força millor.

PP – Centrats en tu

Entrats en mi? Amb tu? Amb ell? Potser el que caldria es que es centressin en ells mateixos, que mirin al seu voltant, vegin la gent, es CENTRIN AMB LA GENT i s´adonin del fet diferencial català, s’adonin que la gent es diferent, que existeixen força cultures i força opinions molt diferenciades i que cap d´elles es la millor ni pitjor, si no diferent i que NO S´HA D´EXCLOURE ningú pels seus ideals. Han de donar el dret a decidir, han de ser democràtics, han de ser primer de tot persones.

Un cop ho siguin, deixaré que es centrin amb mi i amb qui calgui.

En resum, un cartell molt agosarat tenint en compte qui son, que fan i els ideals que tenen.

ERC – Sempre hi som

Sempre hi son, això es cert, fins hi tot a la sopa !!! aquest eslògan certament fa referencia a la seva presència a nivell del poble, cartells, revistes, queixes, esmorzars, si alguna cosa es certa es que durant els últims quatre anys es cert que hi han sigut, doncs cartells i coses n´han fet. Però de cara a unes eleccions el veig un eslògan pobre, trist, buit. Es com si pretenguessin aixecar la mà amb força i dir....

ESTEM AQUIIII, CONTEU AMB NOSALTRES, EEEOOOO.. .ENS SENTIU???? HI SOOOMMMM!!!!

Crec que no han sabut transmetre allò que pretenien amb el seu eslògan.

En resum, un eslògan que sembla una rebequeria de nen petit, poc pensat i molt intuïtiu. Potser caldria fer una bona pluja d’idees la propera vegada.

I fins aquí el tercer escrit del Fantasmet, us animo a participar en els comentaris i converses i tant mateix us prego i demano que intenteu no faltar el respecte a ningú (tot i ser complicar). Certament hi ha gent que m´ha criticat perquè no he esborrat comentaris obscens que ha fet la gent, doncs es cert, no ho he fet, perquè considero que es important que tothom pugui dir la seva sense embuts, però si hi ha algú que es senti realment ofès per algun comentari, m´ho pot dir i si crec que te raó, sense cap mena de dubte procediré a esborrar-lo.

El fantasmet

9 comentaris:

Jordi ha dit...

El que clama al cel és el de la CUP, però jo crec que es el que representen:

Si afegim una preposició i posem Arenys de Munt al final

CAP COR PER ARENYS DE MUNt


Això em diu molt i si a sobre es en Jimenez qui mana ja m'ho diu tot.

Jordi ha dit...

hem deixo una aportació més, estic d'acord amb tu, però tots els partits haurien d'haver posat al cap d'avant gent nova. Gent que encara que no els conegui ningú tinguin ganes.

S'hauria de modificar la llei electoral, però aniria molt millor si es pogues votar a la persona no al grup, i així és podria votar als 13 millors, que no sempre son els que hi van de cap de llista.

Anònim ha dit...

Aquest Bloc fa ferum a un opinador totalment sectari i partidista, d'un partit política molt concret, que utilitza l'anonimat per camuflar una falsa discrepància amb tot i tothom que vulgui treballar pel poble, per, després, utilitzant els comentaris difamar alegrement de partits polítics i persones que no són del seu gust i rivals del seu partit polític.
Allò que no s'atreviria a dir anant de cara, per covardia s'atreveix a dir-ho amagat sota una mascara de falsa neutralitat i fals puritanisme.
El problema és que les persones de bona fe que ho llegeixin s'ho poden arribar a creure.
I s'està fent mal a tot el poble, inclòs els seu propi partit polític.
PATÈTIC!!!!!

Unknown ha dit...

Bona tarda,
Voldria fer un comentari respecte el blog; de neutralitat no n'hi ha gens ni mica.
També resulta molt més fàcil despotricar de les coses quan no dones la cara i això és de cobard.
Bé és tot, ja que les opinions del fantasmet a mí, bàsicament em rellisquen ja que si no hi ha una cara al darrera no crec en opinions ni en res de res.
Visca el Barça!!!

Anònim ha dit...

Mare, mareta, marona, que trist amagar-se per despotricar dels altres.

Maria ha dit...

Ei, quina enganxada de cartells.

A mi m'agrada

Esquerra sempre hi som.

En Puigcercós no hi ha qui el foti fora.

michael ha dit...

Volia fer-te una reflexió Fantasma;

Tens idea de què és un polític?

Doncs t'ho explico. Un polític, sobretot en l'àmbit municipal, és o són totes aquelles persones que dediquen un valuós temps de la seva existència al bé comú, a la societat, al país o al poble en el qual viuen. Entrar o estar en política, estimat fantasma, és un acte de generositat, és un acte de solidaritat. És un acte d'altruisme i valentia. És per això que crec que els polítics mereixen un respecte i que com a personatges públics i que estan en política perquè volen han i cal que siguin criticats, però també cal poder-los criticar en positiu. La crítica no només ha de ser destructiva. És molt fàcil carregar-se sense miraments totes les propostes, totes les idees, ara els lemes... i amb ells les il·lusions i la feina, l'entrega i l'empenta de tota aquesta gent que van a dormir tard, que deixen la família i el lleure de banda, i que no veuen un ral per tota aquest treball. Sí, segur que n'hi ha que hi busquen poder, que hi son per vanitat i per necessitat de protagonisme, segur també que alguns per treure'n diners ( 2 a Arenys de Munt. 2 de molts). Però i els altres? Cada llista te 23 persones darrera, al voltant de 125 persones que s'arrisquen, donant la cara, no com tu, en un acte que mereix tot el meu reconeixement. Em consta que tu vas fer el pas endavant però massa bé no et va sortir.

Respecte al teu pamflet dir-te un parell de coses:

Primer de tot reconèixer-te la idea. Ben desenvolupada podria haver estat fins i tot bona.

Segon dir-te que la qualitat és molt pobra, tan a nivell gramatical com ortogràfic deixa molt a desitjar. En alguns moments fa vergonya i tot.

En tercer lloc entenc que aquells que m'han dit que consulti el bloc només ho han fet per la gràcia del teu anonimat, diria molt poc d'ells que cap altre argument els porti a llegir opinions tan simples i frívoles, superficials i a moments tan puerils que més que rialles poca cosa més provoquen.

Dubto que en el teu horitzó, a part de tu i del teu protagonisme, hi hagi el què la majoria dels que critiques tenen al cap. Que és Arenys de Munt.

Per tant ànim, amb una mica d'esforç pots millorar. Però has perdut un efímer lector.

anjomani ha dit...

crec que el subconscient t'ha traït

En una critica sempre es posa el que més odies el principi i al final el que més t'agrada

cup,ciu,psc,pp i erc

sembla mentida que dels que menys odies sigui el pp


crec que una mica de critica constructiva et donaria credibilitat

t'adjunto un enllaç de un noi d'arenys de munt que tant sols te 15 anys i té el cap ben moblat
i el que escriu es fet amb el cor i la inocencia de l'adolacencia.

http://elblogdopinio.blogspot.com/search?updated-min=2011-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&updated-max=2012-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&max-results=24

Teresa ha dit...

Com piquen les veritats, sembla que hi ha gent molt ofesa, això vol dir que vas molt be Fantasmet.